Σοκ από ΗΠΑ: «Να μοιραστούν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Κύπρου»!

Σοκ από ΗΠΑ: «Να μοιραστούν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Κύπρου»!

Υψηλόβαθμος Αμερικανός αξιωματούχος, με τον όρο της εχεμύθειας υποστήριξε ότι πρέπει να μοιραστούν μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων οι πόροι από τους υδρογονάνθρακες: «Πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο όλοι μαζί να αξιολογήσουμε τους πόρους. Το όφελος από τους πόρους αυτούς ανήκει στην Κύπρο και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Οι πόροι πρέπει να μοιραστούν μεταξύ των πλευρών μετά από μια διαπραγμάτευση» και αυτό καταδεικνύει την πλέον έντονη κατάδειξη της ανάγκης διαμοιρασμού των εσόδων μεταξύ Κυπρίων και των Τουρκοκυπρίων.

Πρακτικά τον διαμοιρασμό των εσόδων μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας.

Σημείωσε ακόμα μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους ότι «Η ExxonMobil είναι αμερικανική εταιρεία και ως εκ τούτου πρέπει να υπακούει τόσο στους αμερικανικούς νόμους όσο και στους νόμους της χώρας στην οποία δραστηριοποιείται».

Φυσικά, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η Τουρκία δεν αντιδρά στην αμερικανική έρευνα και δοκιμαστική εξόρυξη της ExxonMobil στο Οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.