ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επικοινωνία με την ειδική αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ είχε ο Ν.Αναστασιάδης

Επικοινωνία με την ειδική αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ είχε ο Ν.Αναστασιάδης

Επικοινωνία με την ειδική αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ θα έχει σήμερα ή αύριο ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως δήλωσε σήμερα, προ μερικών ημερών επικοινώνησε με την κυρία Λούτ, αλλά θα επικοινωνήσει εκ νέου είτε σήμερα είτε αύριο για τις τελικές ρυθμίσεις που απαιτούνται.

Σε ερώτηση για την τοποθέτηση του διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη, και αν αυτή θα επηρεάσει την προετοιμασία για ένα νέο γύρο των συνομιλιών, ο Κύπριος πρόεδρος είπε, «ποσώς», προσθέτοντας ότι αυτό έγινε και στο παρελθόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μαυρογιάννης, είπε, είναι έμπειρος διπλωμάτης που υπηρέτησε και στο παρελθόν στον ΟΗΕ και έχει στενότατες σχέσεις και ενδεχομένως η εκεί ύπαρξή του αυτήν την περίοδο να είναι όσο ποτέ περισσότερο επιβαλλόμενη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.