ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Απονομή πτυχίων Αλεξιπτωτιστή σε 24 Εθνοφρουρούς Καταδρομείς που εκπαιδεύτηκαν στο Ισραήλ

Απονομή πτυχίων Αλεξιπτωτιστή σε 24 Εθνοφρουρούς Καταδρομείς που εκπαιδεύτηκαν στο Ισραήλ

Στις 29 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διοίκησης Καταδρομών στο Στρατόπεδο “ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ” τελετή απονομής πιστοποιητικών εκπαίδευσης αλεξιπτωτιστού στατικού ιμάντα σε 1 Αξιωματικό και 23 Συμβασιούχους Οπλίτες της Διοίκησης Καταδρομών, οι οποίοι παρακολούθησαν την βασική εκπαίδευση στην Σχολή Αλεξιπτωτιστών του Ισραήλ.

Τα πιστοποιητικά απένειμε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης.

Ο Διοικητής Καταδρομών Σχης (ΠΖ), Σολωμός Σολωμού, στην Ημερησία Διαταγή του κάλεσε τους Νέους Αλεξιπτωτιστές να αισθάνονται υπερήφανοι για την επιτυχία τους, η οποία ήταν αποτέλεσμα μιας απαιτητικής και εξειδικευμένης εκπαίδευσης και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκπαίδευσής τους.

Ο Αρχηγός της ΕΦ, αφού συνεχάρη τους Νέους Αλεξιπτωτιστές, σημείωσε ότι η εν λόγω εκπαίδευση εντάσσεται στο πλαίσιο του Διμερούς Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας, που σκοπό έχει την αποκόμιση εμπειριών μέσα από την συνεκπαίδευση με μονάδες Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ.

Επιπλέον, ο Στρατηγός Λεοντάρης ανέφερε ότι ο σκοπός της ΕΦ είναι να μετατρέψει όλα τα μικρά «ΕΓΩ» σε ένα μεγάλο «ΕΜΕΙΣ» και απευθυνόμενος προς τους Αλεξιπτωτιστές και τους Καταδρομείς τόνισε ότι «ΕΣΕΙΣ είστε η αιχμή του δόρατος των Ειδικών Δυνάμεων της ΕΦ».

Κλείνοντας, ο Αρχηγός της ΕΦ πρόσθεσε ότι το ΓΕΕΦ θα συνεχίσει την παροχή και ταυτόχρονα την περαιτέρω αναβάθμιση ευκαιριών υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης για το προσωπικό του Στρατεύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.