
Ανατριχίλα προκαλούν οι πληροφορίες για τις σορούς δυο βρεφών σε ιατρικά απόβλητα που εντοπίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στην Κύπρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρας του αποτρόπαιου ευρήματος ήταν υπάλληλος εταιρείας που μετέφερε σακούλες με απόβλητα.
Ο υπάλληλος, εντόπισε μια κίτρινη σακούλα πάνω στην οποία αναγραφόταν με στυλό «αγόρι / κορίτσι». Μέσα στη σακούλα βρίσκονταν δυο κιβώτια με ένα χαρτί που έγραφε, «εμείς οι γονείς δεν ενδιαφερόμαστε να διαχειριστούμε τα νεκρά έμβρυα και θα τα διαχειριστεί το Νοσοκομείο».
Στο χαρτί αναγραφόταν η ημερομηνία θανάτου των δυο βρεφών: Ιούνιος 2019 το ένα και Δεκέμβριος 2019 το άλλο. Τα χαρτιά έφεραν υπογραφές, ενδεχομένως των γονιών των παιδιών αλλά και άλλες, προφανώς μαρτύρων.
Πρόκειται για έμβρυα βάρους 3.200 το ένα και 3.100 το άλλο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.