Κύπρος: Αποχώρησαν τρεις βουλευτές από το ΔΗΚΟ

Κύπρος: Αποχώρησαν τρεις βουλευτές από το ΔΗΚΟ

Επικαλούμενοι πολιτικούς λόγους και διάφορα φιλοσοφίας με την ηγεσία του κόμματος, τρεις βουλευτές του ΔΗΚΟ ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους.

Οι βουλευτές Γεώργιος Προκοπίου, Άγγελος Βότσης και Μαρίνος Μουσιούττας αποχώρησαν από το κόμμα του Νικόλα Παπαδοπούλου, μαζί με τον αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Αλέκο Τρυφωνίδη και το πρώην μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Χρίστο Τσίγκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Έχουμε από κοινού αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής (οι τρεις βουλευτές) και στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, με τις οποίες γνωστοποιούμε την πρόθεσή μας για ανεξαρτητοποίηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΚΟ και την παράλληλη παραίτηση και αποχώρησή μας από αξιωματούχοι και μέλη του ΔΗΚΟ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.