Ε.Τατάρ: «Θα συνεχίσει το άνοιγμα των Βαρωσίων μέχρι και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο»!

Ε.Τατάρ: «Θα συνεχίσει το άνοιγμα των Βαρωσίων μέχρι και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο»!

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο νέος ηγέτης του «ψευδοκράτους», Ερσίν Τατάρ, καθώς όπως υποστήριξε «θα συνεχίσει το άνοιγμα των Βαρωσίων μέχρι να ανοίξει και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο».

Σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα «Τουρκίγε», ο Ερσίν Τατάρ είπε ότι «ήρθε η ώρα να σχεδιάσουμε έναν νέο χάρτη πορείας». «Η ε/κ πλευρά πρέπει να καθίσει να σκεφτεί που έχει κάνει λάθος μέχρι σήμερα. Επειδή ούτε χρόνο έχουμε να χάσουμε σε συνομιλίες, ούτε και κίνητρα έχουμε», ανέφερε ο Ερσίν Τατάρ.

Για τα Βαρώσια, ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι θα συνεχίσει να ανοίγει μέχρι να ανοίξει και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο. «Στην πραγματικότητα επιδείξαμε μια ισχυρή θέληση που κανείς δεν έχει επιδείξει μέχρι σήμερα. Πλέον αυτοί που αντιτίθενται στα βήματα που θα κάνουμε πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν έχει μείνει κάτι που να λέγεται ‘δική τους αλήθεια’. Από δω και πέρα υπάρχει μια νέα συγκυρία. Δεν περιμένουμε ότι οι Ε/κ θα έρθουν σε επαφή μαζί μας σε σχέση με τα Βαρώσια. Δημιουργήθηκε ένας μεγάλος ενθουσιασμός στην ε/κ πλευρά και οι πολίτες που ζουν στην ε/κ διοίκηση νοτίου Κύπρου ή στη διεθνή κοινότητα, προσφεύγουν σε μιας για να πάρουν πίσω τα δικαιώματά τους. Ο αριθμός των αιτήσεων στην Επιτροπή έφτασε μέχρι στιγμής τις 300», υποστήριξε ο Ερσίν Τατάρ.

Για την Ανατολική Μεσόγειο, ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι «η Τουρκία και οι Τ/κ έχουν δικαιώματα σε αυτή την περιοχή». «Δεν θα γίνει κανένας διαμοιρασμός στον οποίο δεν θα συμμετάσχει η Τουρκία και η τδβκ», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο Ερσίν Τατάρ είπε ότι ήταν μια κοινωνική συνάντηση. «Ήταν μια προσπάθεια να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, να συνομιλήσουμε και να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον. Φυσικά οι συναντήσεις μας θα συνεχιστούν. Όπως και να τις αποκαλέσετε αυτές τις συναντήσεις, είτε ‘παράμετροι ΟΗΕ’, είτε ‘συγκυρία’, είτε ‘σχέδιο’, η μόνη πραγματικότητα είναι πως οι συνθήκες έχουν πλέον αλλάξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.