ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κύπρος: 152 νέα κρούσματα του κορωνοϊού – Τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας

Κύπρος: 152 νέα κρούσματα του κορωνοϊού – Τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας

To υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή, 152 νέα κρούσματα του κορωνοϊού.

Το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε 152 νέα κρούσματα κορωνοϊού, λίγες ώρες πριν τεθούν σε ισχύ τα νέα πιο αυστηρά μέτρα περιορισμού μετάδοσης του ιού.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο μέχρι σήμερα, ανέρχεται σε 10.383. Εντός της εβδομάδας, ο αριθμός ημερίσεων μολύνσεων από τον κορωνοϊό έφτασε ακόμη και τους 254 ασθενείς.

Στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ (Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας) νοσηλεύονται 119 ασθενείς COVID-19.

Απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα επιβάλλει η Κύπρος

Απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 21.00 και 05.00 και λειτουργία των χώρων εστίασης μέχρι τις 19.00, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Κύπρου, Κωνσταντίνος Ιωάννου την Παρασκευή, στην προσπάθεια που καταβάλλει η κυπριακή κυβέρνηση για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.

Όπως τόνισε ο κ. Ιωάννου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής, η κυβέρνηση δεν προχώρησε στην εφαρμογή του μέτρου του καθολικού lockdown, καθώς πρόκειται για το έσχατο μέτρο αναχαίτισης της πανδημίας , χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι ο ίδιος επιθυμεί να ωραιοποιήσει την εικόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, τα έκτακτα μέτρα τίθενται σε ισχύ από τις 30/11/2020 (01.00πμ) έως τις 13/12/2020 (μεσάνυχτα) και θα είναι παγκύπρια. Από τις νυχτερινές μετακινήσεις εξαιρείται η μετάβαση από και προς τους χώρους εργασίας, καθώς και για σκοπούς εργασίας με τη χρήση του Εντύπου Βεβαίωσης Κυκλοφορίας Εργαζομένου, η μετάβαση σε ιατρικό κέντρο ή νοσηλευτήριο ή φαρμακείο ή κτηνίατρο για επείγοντα ιατρικά περιστατικά και η διακίνηση κυνηγών προς και εντός μη απαγορευμένων περιοχών κυνηγίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.