ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι Τουρκοκύπριοι απαγόρευσαν την λειτουργία του μοναστηριού του Αγ. Ανδρέα ανήμερα της γιορτής – Εδώ ανοίγουμε τζαμιά

Οι Τουρκοκύπριοι απαγόρευσαν την λειτουργία του μοναστηριού του Αγ. Ανδρέα ανήμερα της γιορτής – Εδώ ανοίγουμε τζαμιά

Δεν επέτρεψαν οι τουρκοκυπριακές αρχές την λειτουργία στο μοναστήριο του Αποστόλου Ανδρέα στην κατεχόμενη Καρπασία, ανήμερα της γιορτής του. Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα ανοίγει τζαμιά για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ταγίπ Ερντογάν, οι Τούρκοι επιδεικνύουν την αδιαλλαξία τους σε κάθε επίπεδο!

Για την συγκεκριμένη υπόθεση μίλησε ο Επίτροπος Προεδρίας της Κύπρου Φώτης Φωτίου, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της χθεσινής συνεδρίας της Επιτροπής Προσφύγων της κυπριακής Βουλής, η οποία συζήτησε ζητήματα, που αφορούν τους εγκλωβισμένους.

Κληθείς να σχολιάσει το ότι το ιστορικό μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα στην κατεχόμενη Καρπασία δεν λειτούργησε ανήμερα της εορτής του Προστάτη Αγίου της σκλαβωμένης χερσονήσου, ο κ. Φωτίου είπε ότι «εμείς ζητήσαμε να γίνει λειτουργία μόνο με τον Πάτερ Ζαχαρία, δύο ψάλτες και τον Επίσκοπο Καρπασίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δύο φορές απευθυνθήκαμε μέσω των Ηνωμένων Εθνών και στις δύο ήταν αρνητικοί, γιατί θέλαμε το ιστορικό τούτο μοναστήρι να λειτουργήσει ας είναι μόνο με τούτα τα άτομα», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.