ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κύπρος: Απόπειρα δολοφονίας εναντίον 30χρονου – Έκρηξη βόμβας στο εν κινήσει όχημά του

Ο 30χρονος μετά την έκρηξη βόμβας υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση

Κύπρος: Απόπειρα δολοφονίας εναντίον 30χρονου – Έκρηξη βόμβας στο εν κινήσει όχημά του

Απόπειρα φόνου εναντίον 30χρονου αλλοδαπού εξετάζει η κυπριακή αστυνομία, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί σε αυτοκίνητο εν κινήσει.

Ο 30χρονος ξεκίνησε το μικρό φορτηγό έξω από το σπίτι του, στο χωριό Βορόκληνη, κοντά στη Λάρνακα, και αφού διάνυσε 500 μέτρα σημειώθηκε έκρηξη στο μπροστινό δεξιό μέρος της μηχανής.

Διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πυροδοτήθηκε με τηλεχειριστήριο.

DOC_20220705_3523615
DOC_20220705_3523614

Ο 30χρονος υπέστη τραύμα στο δεξί του χέρι και υποβάλλεται σε εγχείρηση στο νοσοκομείο. Όπως διαβεβαιώνουν οι γιατροί δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία αναζητεί τα κίνητρα της βομβιστικής επίθεσης σε προσωπικές διαφορές του 30χρονου. Εξετάζονται τα κλειστά κυκλώματα με κάμερες στην περιοχή και λαμβάνονται καταθέσεις από περίοικους. Ο 30χρονος αναμένεται να δώσει κατάθεση μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.