ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Μ.Χατζηγιάννης πήρε για σύμβουλο γυναίκα καταδικασμένη για απάτη με εισιτήρια σε συναυλία του Σ.Ρουβά

Επίσης έχει ιστορικό με ακάλυπτες επιταγές κάτι που δεν της επέτρεπε να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό

Ο Μ.Χατζηγιάννης πήρε για σύμβουλο γυναίκα καταδικασμένη για απάτη με εισιτήρια σε συναυλία του Σ.Ρουβά

Ο υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου Μιχάλης Χατζηγιάννης, μετά την ατυχή ανάρτηση του υφυπουργείου για την παρουσία του στα γενέθλια του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, μπήκε σε νέες περιπέτειες, καθώς τώρα ελέγχεται για την επιλογή μιας συμβούλου του.

Πρόκειται για την κα Θέκλα Κυριάκου η οποία προσλήφθηκε ως σύμβουλος του Μιχάλη Χατζηγιάννη για χειρισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η συγκεκριμένη κυρία έχει στο «βιογραφικό» της μια καταδικαστική απόφαση για απάτη.

Όπως διαπιστώθηκε από το δικαστήριο, είχε εκδώσει πλαστά εισιτήρια για συναυλία του Σάκη Ρουβά και καρπώθηκε τα χρήματα.

Η Θέκλα Κυριάκου επίσης έχει ιστορικό με ακάλυπτες επιταγές κάτι που δεν της επέτρεπε να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό.

Είναι ο άνθρωπος που είχε «ανεβάσει» το βίντεο με την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα γενέθλια του Νικόλα Παπαδόπουλου, αναγκάζοντας τον υφυπουργό να απολογηθεί και να το κατεβάσει.

Η επιλογή της Θέκλας Κυριάκου είναι κόμμα μία ατυχής επιλογή μελών του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Πριν λίγες ημέρες είχε διαπιστωθεί ότι είχε προσληφθεί μια 19χρονη φοιτήτρια ως σύμβουλος του υφυπουργού Τουρισμού Κ.Κουμή ενώ μια άλλη γυναίκα η οποία είναι αισθητικός προσελήφθη ως σύμβουλος για γραμματειακή υποστήριξη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Για όλες τις περιπτώσεις γίνεται έλεγχος από την Ελεγκτική Υπηρεσία και αναμένεται να υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις για τερματισμό αυτών των διορισμών.

Η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη έχει επικριθεί επίσης για διορισμό συγγενικών προσώπων του νέου Προέδρου σε σημαντικές θέσεις στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ανακοίνωση από το υφυπουργείο Πολιτισμού 

Το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου, εξέδωσε, πριν λίγο, ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση της κυρίας Θέκλας Κυριάκου, η οποία εμφανίζεται ως σύμβουλος του υφυπουργού Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.