Κύπρος: Στη φυλακή 65χρονος για κτηνοβασία – Κακοποιούσε σεξουαλικά προβατίνες!

Ο ηλικιωμένος παραδέχτηκε τα πάντα και είχε δικαιολογηθεί τότε ότι το έκανε από… έλλειψη έρωτα!

Κύπρος: Στη φυλακή 65χρονος για κτηνοβασία – Κακοποιούσε σεξουαλικά προβατίνες!

Στη φυλακή θα περάσει τους επόμενους εννέα μήνες της ζωής του ένας 65χρονος κτηνοβάτης που κακοποιούσε σεξουαλικά… προβατίνες.

Ο διεστραμμένος άνδρας κάθισε στο εδώλιο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και κρίθηκε ένοχος για 57 κατηγορίες, που αφορούν κτηνοβασία και παραβάσεις του νόμου που αφορά την προστασία και ευημερία των ζώων.

Η φρίκη αποκαλύφθηκε τους πρώτους μήνες του 2018, όταν ο ιδιοκτήτης μιας μικρής κτηνοτροφικής μονάδας στη Χοιροκοιτία της επαρχίας Λάρνακας παρατήρησε ότι κάποιες από τις προβατίνες του συμπεριφέρονταν αλλόκοτα. Ετσι, έστησε κάμερες στο μαντρί και ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό σκηνικό.

Το βίντεο έδειχνε τον 61χρονο -τότε- άνδρα από το χωριό Δαλί Λευκωσίας να σέρνεται σαν σκιά δυο τρεις φορές την εβδομάδα μέσα στο μαντρί, αναζητώντας δύο συγκεκριμένες προβατίνες, τις οποίες βίαζε.

Το σοκ έγινε ακόμη μεγαλύτερο για τον κτηνοτρόφο, όταν διαπίστωσε ότι ο κτηνοβάτης φορούσε κράνος με φακό για να έχει ελεύθερα τα χέρια του ώστε να… θωπεύει τα ζώα, ενώ ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσε την εμετική σκηνή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χάρη Χατζηγιασεμή, μετά το ντοκουμέντο, το μαντρί τέθηκε υπό παρακολούθηση και όταν ο κτηνοβάτης πήγε να… ξαλαφρώσει, συνελήφθη.

Τις αδιανόητες πράξεις του επιβεβαίωσε πραγματογνώμονας κτηνίατρος, που διαπίστωσε ότι είχε κακοποιήσει τουλάχιστον δύο προβατίνες.

Ο ίδιος παραδέχτηκε τα πάντα και είχε δικαιολογηθεί τότε ότι το έκανε από… έλλειψη έρωτα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.