Σάλος στην Κύπρο: Ανώτερος αστυνομικός συνωμοτούσε με βαρυποινίτη για να «κάψει» διευθύντρια φυλακών

Ο αξιωματικός της Αστυνομίας ζητούσε από τον κατάδικο να του βρει άμεσα κάποιος βίντεο με τη διευθύντρια φυλακών σε προσωπικές στιγμές

Σάλος στην Κύπρο: Ανώτερος αστυνομικός συνωμοτούσε με βαρυποινίτη για να «κάψει» διευθύντρια φυλακών

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύπρο, αποκάλυψη της εφημερίδας «Πολίτης», σύμφωνα με την οποία Ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας, συνομιλούσε με βαρυποινίτη που εκτίει φυλάκιση για εμπόριο ναρκωτικών και του ζητούσε να ψάξει να βρει βίντεο με προσωπικές στιγμές της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών Άννας Αριστοτέλους και της Υποδιευθύντριας Αθηνάς Δημητρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αξιωματικός της Αστυνομίας ζητούσε από τον κατάδικο να του βρει άμεσα κάποιος βίντεο με την διευθύντρια Φυλακών σε προσωπικές στιγμές για να «την κάψει». Όπως ανέφερε στα μηνύματα μέσω Telegram, είχε πληροφορίες ότι η Διευθύντρια των Φυλακών θα πήγαινε σε κάποια άλλη θέση και έτσι ήθελε να την πλήξει. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης είχε προτείνει δύο φορές στην Διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους να αναλάβει το υπουργείο Άμυνας και η ίδια είχε αρνηθεί.

Η διευθύντρια των φυλακών επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και ανέφερε πως θα κάνει επίσημη καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα ζητώντας τον διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή και την διαθεσιμότητα του αξιωματικού.

Στις συνομιλίες μεταξύ των αξιωματικού και του βαρυποινίτη, γίνονται αναφορές σε χρηματισμό, και σε προσπάθεια δυσφήμισης των φυλακών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα πρέπει αν σημειωθεί ότι οι Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου υπό τη Διεύθυνση της κας Αριστοτέλους έχουν καταστεί πρότυπο, και παρουσια΄στηκαν σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Netflix μεταξύ των πέντε πιο ανθρώπινων Φυλακών στο κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.