ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Big Brother: Έτοιμη να μπει στο ριάλιτι η Αλεξανδράτου – Θα βάλει… «φωτιά» στο σπίτι (φώτο)

Big Brother: Έτοιμη να μπει στο ριάλιτι η Αλεξανδράτου – Θα βάλει… «φωτιά» στο σπίτι (φώτο)

Το Big Brother αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και η παραγωγή πραγματοποιεί κινήσεις που θα το κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό.

Στο σπίτι δεν θα μπουν μόνο απλοί παίκτες, αλλά και διάσημοι, ώστε να προκαλέσουν ντόρο και να ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Ένα από τα spoiler που έχει να κάνει με το Big Brother, έχει να κάνει με τις τραγουδίστριες οι οποίες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο ριάλιτι.

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου τραγουδίστρια και αδελφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την παραγωγή του Big Brother και έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού.https://www.instagram.com/p/CK7QB5qA0Ew

https://www.instagram.com/p/CRq8s1UAZ0S

https://www.instagram.com/p/CQX_wP_Aikp

Το πρώτο διερευνητικό κατά το οποίο ανιχνεύθηκαν οι προθέσεις και παρουσιάστηκε το project αναλυτικά στην τραγουδίστρια και το δεύτερο όπου έγιναν και συγκεκριμένες συζητήσεις για τα οικονομικά αλλά και τα διαδικαστικά.

Έγινε επίσης μία μίνι συνέντευξη – βιογραφικό της Άρτεμις Αλεξανδράτου όπου και καταγράφησαν διάφορες συγκεκριμένες προσωπικές στιγμές της τραγουδίστριας οι οποίες θα είχαν ενδιαφέρον να παρουσιαστούν μέσα στο ριάλιτι στην ενότητα Ιστορίες ζωής.

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες έχει απαντήσει εν μέρει θετικά και δεσμεύτηκε για οριστική απάντηση τις επόμενες ημέρες όπου θα επιστρέψει από την Ίο που βρίσκεται για διακοπές.

https://www.instagram.com/p/CNXxHNUAi7l

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.