ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου – Η ανακοίνωση του καναλιού

Στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου – Η ανακοίνωση του καναλιού

Η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί παρελθόν από το ΟΡΕΝ, όμως δεν έμεινε για καιρό “άνεργη”, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από τον Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι και επίσημα στον Alpha.

Η ανακοίνωση του καναλιού βγήκε πριν από λίγο και αναφέρει τα εξής:

Εν όψει της νέας σεζόν ο ALPHA ενισχύει το νέο του πρόγραμμα, επενδύοντας σε δυνατά τηλεοπτικά πρόσωπα και προσφέροντας καθημερινά περισσότερη ψυχαγωγία.

Ο ALPHA καλωσορίζει το λαμπερό χαμόγελο της ψυχαγωγίας και με χαρά υποδέχεται και πάλι την Κατερίνα Καινούργιου.

Αν έπρεπε να βάλεις βαθμό στην Κατερίνα, θα έβαζες «Α»!

Λαμπερή, αυθόρμητη, άμεση, συναισθηματική, ακομπλεξάριστη, με έντονο ταπεραμέντο και πάντα με καλή διάθεση, η Κατερίνα έχει κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των τηλεθεατών και είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί στο δικό τους νέο ραντεβού!

Της ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά γεμάτη «Καινούργιες» επιτυχίες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στον ALPHA και είναι Super!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.