ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πέθανε ξαφνικά η Νανά Ταπάσκου – Γνωστό μοντέλο των ’90s

Πέθανε ξαφνικά η Νανά Ταπάσκου – Γνωστό μοντέλο των ’90s

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του ’90, η Νανά Ταπάσκου.

Η μελαχρινή καλλονή έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Η Νανά Ταπάσκου εκτός από το μόντελινγκ είχε ασχοληθεί με την υποκριτική και το τραγούδι.

Έκανε τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 1999, χωρίς ωστόσο να κερδίσει κάποιον τίτλο, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι, με συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές όπως ο «Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και «Λόλα».

Στην πορεία η Νανά Ταπάσκου αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα φώτα της δημοσιότητας και το χώρο της showbiz, επιλέγοντας να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον Μαυρουδή Αναγνωστάρα, μαζί με τον οποία απέκτησε δυο παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια η Νανά Ταπάσκου ζούσε μόνιμα στις Σέρρες οπού μαζί με τον σύζυγό της διατηρούσαν καφέ ενώ εκείνη εκείνη και εκπομπή στο τοπικό ραδιόφωνο.

Φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ανάμεσα στους οποίους και επώνυμοι.

Ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τεράστιο ΣΟΚ… Αυτό το κορίτσι δεν θα χαμογελάσει ξανά ΠΟΤΕ… εδώ στη γη… θα ψάχνω το χαμόγελό σου Νανά μου γλυκιά στον ουρανό… ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.