ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αρνείται κάθε κατηγορία ο Marylin Manson – Δήλωσε ότι είναι αθώος

Αρνείται κάθε κατηγορία ο Marylin Manson – Δήλωσε ότι είναι αθώος

Αθώος δήλωσε ο Marilyn Manson που κατηγορείται για επίθεση σε υπάλληλο που βιντεοσκοπούσε τη συναυλία του το 2019 στο Νιου Χάμσαϊρ και την έφτυσε.

Ο Manson, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Brian Hugh Warner, παραδόθηκε τον Ιούλιο στην αστυνομία του Λος Άντζελες, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Ο μουσικός κατηγορήθηκε για δύο πλημμελήματα για απλή επίθεση που φέρεται να έκανε στις 19 Αυγούστου 2019, αε μια συναυλία στο Bank of New Hampshire Pavilion στο Gilford. Οι ποινές για τα πλημμελήματα αυτά είναι φυλάκιση λιγότερη του ενός έτους και πρόστιμο 2.000 δολάρια.

Η ακροαματική διαδικασία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αλλά ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Μάνσον κατέθεσε την δήλωση αθωότητάς του και έκανε προσφυγή στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Laconia. Η υπόθεση έχει μετατεθεί για τις 27 Δεκεμβρίου.

Η Susan Fountain, κινηματογραφίστρια η ίδια, βρισκόταν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της φερόμενης επίθεσης. Η εταιρεία της, Metronome Media, είχε υπογράψει με την Bank of New Hampshire Pavilion για τη σεζόν των συναυλιών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Manson την πλησίασε την πρώτη φορά, έβαλε το πρόσωπό του κοντά στην κάμερα και την έφτυσε. Τα χέρια της κόλλησαν με το σάλιο του, όπως αναφέρεται.

Ο Manson φέρεται να επέστρεψε για δεύτερη φορά, καλύπτοντας τη μία πλευρά του ρουθουνιού του και φυσώντας πάνω της. Εκείνη άφησε την κάμερα της και πήγε στην τουαλέτα για να πλύνει τα χέρια της, που είχαν πάνω τους τα σωματικά υγρά του.

Ο τραγουδιστής είναι ωστόσο αντιμέτωπος και με άλλες κατηγορίες, που δεν σχετίζονται με την παραπάνω, τις οποίες ο ίδιος αρνείται.

Τον Φεβρουάριο, η ηθοποιός Evan Rachel Wood κατήγγειλε τον πρώην αρραβωνιαστικό της, για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, ισχυριζόμενη ότι «χειραγωγήθηκε με σκοπό την υποταγή» κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μήνες αργότερα, η ηθοποιός του «Game of Thrones», Esmé Bianco, μήνυσε τον Manson σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες, κατηγορώντας τον για σεξουαλική, σωματική και συναισθηματική κακοποίηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.