ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Σ.Σελτζούκ: «Ο Ατζούν μου έκανε πρόταση με πάρα πολλά χρήματα αλλά αρνήθηκα»

Σ.Σελτζούκ: «Ο Ατζούν μου έκανε πρόταση με πάρα πολλά χρήματα αλλά αρνήθηκα»

Ο Σελίμ Σελτζούκ μίλησε για την σοβαρή πρόταση που του έκανε ο Ατζούν Ιλίτζαλι, την οποία όμως αρνήθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day ο πρώην παίκτης του Master Chef, είχε κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, όμως δεν δέχτηκε καμία από αυτές για τους δικούς του λόγους.

«Δέχτηκα φέτος δύο προτάσεις για ριάλιτι. Η πρώτη ήταν από τον ΑΝΤ1, για τον διαγωνισμό μαγειρικής. Με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι. Τους είπα ότι θα τους πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν τους έχω πάρει ακόμα. Η δεύτερη πρόταση ήταν από την Acun Medya και ήταν πολύ καλή οικονομικά. Αλλά έχω μία πολύ ωραία επιχείρηση και δεν μπορώ να παρατήσω το μαγαζί μου», δήλωσε ο Σελίμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια ανέφερε για την επιχείρησή του και τους τρεις κριτές του Master Chef: «Τους κριτές του Master Chef έχω να τους δω πολύ καιρό, περίπου 1,5 χρόνο, αλλά έχουμε επικοινωνία και με βοηθάνε. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν άνοιξα το μαγαζί, με βοήθησε αρκετά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.