Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Μ.Κατσανέας: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη – Θα κάνω καταγγελία στο ΣΕΗ»

Μ.Κατσανέας: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη – Θα κάνω καταγγελία στο ΣΕΗ»

Ο ηθοποιός Μάκης Κατσανέας, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης σε τηλεοπτική εκπομπή, και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από σκηνοθέτη, αποκαλύπτοντας πως είναι θέμα ημερών να κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ.

Να σημειωθεί πως φέτος τον είδαμε να δοκιμάζει την τύχη του και στο GNTM.

«Έχω βιώσει παλαιότερα, σε παιδική ηλικία, μέσα στο σπίτι μου, ξυλοδαρμό. Αλλά και ως ηθοποιός έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μιλάμε. Εγώ προέρχομαι από μια οικογένεια αρκετά φτωχή, ο πατέρας μου είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, η μάνα μου δούλευε 20 ώρες τη μέρα για να μεγαλώσει τέσσερα αγόρια. Περάσαμε δύσκολα και φτωχικά χρόνια, ο πατέρας μου πλέον είναι καλά, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με το αλκοόλ και τον αγαπώ πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Μάκης Κατσανέας.

Ο Μάκης Κατσανέας συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαι περήφανος που πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια γιατί μπόρεσα και ωρίμασα πιο γρήγορα. Θυμάμαι να ψάχνουμε στο σπίτι να βρούμε ένα ευρώ για να πάρουμε ψωμί. Έφυγα από το σπίτι στα 18 μου με 20 ευρώ στην τσέπη. Πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να ονειρευόμαστε. Ο πατέρας μου άλλαζε όταν έπινε και γινόταν βίαιος».

Όσον αφορά τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί ως ηθοποιός, ο Μάκης Κατσανέας απάντησε: «Όχι μόνο εγώ, αλλά και τόσα παιδιά που οι καταγγελίες τους είναι στο ΣΕΗ. Δεν έχω κάνει ακόμα καταγγελία, αλλά έχω συζητήσει για να καταγγείλω, αλλά είναι θέμα ημερών. Πρόκειται για έναν σκηνοθέτη. Μέσω αυτού αποφάσισα να ανοίξω δική μου εταιρεία παραγωγής. Το συμβάν αυτό έγινε σε παράσταση, μέσα στο καμαρίνι. Πήγα μετά σπίτι και είπα ότι θα τα παρατήσω όλα. Αλλά μετά είπα όχι, τα όνειρα είναι όνειρα και πρέπει να τα ακολουθούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.