ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Φασουλής: «Να μιλήσει η δικαιοσύνη για τις κακοποιήσεις – Εμείς σιωπή»

Σ.Φασουλής: «Να μιλήσει η δικαιοσύνη για τις κακοποιήσεις – Εμείς σιωπή»

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για το ελληνικό #metoo και τους ανθρώπους που έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε μια αρκετά αυστηρή τοποθέτηση.

«Είναι στενάχωρο πάρα πολύ, δεν είμαι από αυτούς που πανηγυρίζουν, είμαι από αυτούς που πενθούν αυτή την κατάσταση. Νομίζω ότι δεν πρέπει να μιλάμε γι’ αυτό, παρά μόνο να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη. Φτάνει η γνώμη μας. Και δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας, ότι εμείς είμαστε έτοιμοι να δικάσουμε. Εμείς καταδικάζουμε την πράξη κατά τη γνώμη μου… όχι τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο τον καταδικάζει ή ο Θεός ή η Δικαιοσύνη. Η πράξη είναι αποτρόπαια. Από εκεί και πέρα, η Δικαιοσύνη έχει να πει αυτά που έχει να πει», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να περιμένουμε να βγει το πόρισμα της Δικαιοσύνης. Όλα τα επαγγέλματα έχουν τέτοια πράγματα, αλλά κανείς από τα άλλα επαγγέλματα δεν πανηγυρίζει και δεν ξεφωνίζει. όταν έχεις ένα τέτοιο πράγμα πενθείς, δεν πανηγυρίζεις. Έχω μεγάλη ευαισθησία στο ηθικό κομμάτι και γι’ αυτό τηρώ την στάση της σιωπής. Σιωπή εμείς. Σιωπή. Να μιλήσει η Δικαιοσύνη. Εμείς σιωπή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.