ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ.Μανωλάκου: «Μίλησα με τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό – Του είπα ότι εάν χρειαστεί θα καταθέσω»

Σ.Μανωλάκου: «Μίλησα με τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό – Του είπα ότι εάν χρειαστεί θα καταθέσω»

Η Σοφία Μανωλάκου είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ηθοποιό που φέρεται να κατηγορείται για βιασμό, με την ίδια να εμφανίζεται έκπληκτη.

Μιλώντας στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής η ηθοποιός ανέφερε ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με τον ηθοποιό και αν χρειαστεί να καταθέσει επίσημα την άποψή της θα το κάνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήρθα σε επικοινωνία με τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό. Η αλήθεια είναι πως τηλεοπτικά και σε παράθυρα δεν θέλω να μιλάω για το συγκεκριμένο θέμα. Εγώ πήρα τηλέφωνο τον ίδιο, μίλησα μαζί του και του είπα κάποια πράγματα. Του είπα ότι εάν χρειαστεί να καταθέσω επίσημα σε κάποιο δικαστήριο και να πω την γνώμη μου για αυτόν τον άνθρωπο, θα το κάνω» ανέφερε συγκεκριμένα η Σοφία Μανωλάκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.