ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

K.Μαρκουλάκης: «Κανένας φόβος να ερωτηθώ για τον Δ.Λιγνάδη και τον Π.Φιλιππίδη»

K.Μαρκουλάκης: «Κανένας φόβος να ερωτηθώ για τον Δ.Λιγνάδη και τον Π.Φιλιππίδη»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε δηλώσεις του είχε ταχθεί υπέρ των θυμάτων που βρήκαν τη δύναμη και το θάρρος να αποκαλύψουν τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσαν από συναδέλφους του, ενώ αποκάλυψε πως δεν υπήρχε καμία κακοποιητική συμπεριφορά στους χώρους που είχε ο ίδιος ευθύνη.

Ωστόσο Σημείωσε πώς δεν μπορεί να κατηγορήσει ή να υπερασπιστεί κανέναν, καθώς για τις μόνες πράξεις που είναι σίγουρος είναι οι δικές του.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo

«Μετά τις αποκαλύψεις με εντυπωσίασε η ισχύς και η δυναμική της μισαλλοδοξίας. Έπρεπε να σωπάσουν όσοι δε συμφωνούν ακριβώς με όσα λεμέ. Αυτή η μισαλλοδοξία με θύμωσε και μου δημιούργησε στιγμιαία μια απαξίωση για το θέατρο και εμάς τους ηθοποιούς. Δεν μπορείς να ασχολείσαι με την κακοποίηση και ταυτόχρονα να κακοποιείς δημοσίως άλλους ανθρώπους για την έκφραση της γνώμης τους. Δεν μπορείς να παίρνεις τηλεφωνά να κοπούν άνθρωποι από δουλείες γιατί είπε τη γνώμη του με την οποία εσύ διαφωνείς. Υπάρχει πολύς κόσμος που εκφοβίστηκε, μεταξύ των οποίων εκφοβίστηκα και εγώ…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, στην ερώτηση αν φοβάται να αναφερθεί στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, απάντησε πως: «Δε φοβάμαι να ερωτηθώ για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά όχι για να δημιουργηθούν τηλεοπτικοί τίτλοι. Εάν σκεφτόμουν να επισκεφτώ ιδιωτικά έναν άνθρωπο στη φυλακή, δεν θα δίσταζα στη συμπεριφορά μου από τη γνώμη που έχει οποιοσδήποτε γι’ αυτό. Δε διαμορφώνεις τον τρόπο που ζεις και σκέφτεσαι από το τι γνώμη θα έχουν άγνωστοι προς εσένα άνθρωποι για εσένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.