ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η «μουγκαμάρα» της Βίκυς Καγιά όταν μπροστά της «σφάζονταν» για μια χορογραφία (βίντεο)

«Κοίτα εδώ… Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά»!

Η «μουγκαμάρα» της Βίκυς Καγιά όταν μπροστά της «σφάζονταν» για μια χορογραφία (βίντεο)

Το τρίτο επεισόδιο του «Dancing With The Stars» παρακολουθήσαν οι απανταχού λάτρεις του χορού, το βράδυ της Κυριακής.

Η εμφάνιση της δημοσιογράφου Μαριάννας Γεωργαντή στο παρκέ προκάλεσε διαφωνίες αλλά ανέδειξε και την ανεπάρκεια της παρουσιάστριας Βίκυς Καγιά να βάλει μια τάξη αλλά και να πάρει θέση σε όσα λεγόντουσαν μπροστά της.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου που είναι γνωστή στο κοινό των ’90s μόνο μέσα από τη συμμετοχή της στο «3,2,1 Ant1» και ο Στέφανος Δημουλάς, Έλληνας χορευτής νεοκλασικού μπαλέτου και χορογράφος με έδρα το Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, είχαν διαφορετικές απόψεις και ήρθαν σε σύγκρουση.

Ο Τζέισον Ροδίτης άσκησε την κριτική του και η Μ.Λαμπροπούλου πήρε το λόγο.

«Που καταλήγουμε, Τζέισον, ότι φταίει ο χορογράφος ή η Μαριάννα; Για να καταλάβει ο κόσμος. Τεκμηρίωσε το για να καταλάβουμε τι εννοείς και ο κόσμος να μάθει».

Ο Στέφανος Δημουλάς πήρε τον λόγο φανερά εκνευρισμένος: «Να πω και γω κάτι;».

Δείτε τον διάλογο που ακολούθησε:

Μ.Λ.: Όχι!

Σ.Δ.: Έγινε ξανά η παλιά καλή Μαρίνα.

Μ.Λ.: Παιδιά, σταμάτα! Δίκαιη είμαι και προσπαθεί να καταλάβει ο κόσμος.

Σ.Δ.: Κάτσε λίγο Μαρίνα μου! Πρέπει και συ να μάθεις να ακούς καμιά φορά!

Μ.Λ.: Μα δεν μας απάντησε ο Τζέισον.

Σ.Δ.: Λοιπόν, περίμενε!

Μ.Λ.: Κοίτα εδώ… Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά!

Σ.Δ.: Όχι, δεν έχει να κάνει καθόλου με δασκάλα. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι, όταν ένας χορογράφος σου δίνει κάποιες κινήσεις, είναι θέμα σεβασμού αν τις κάνεις και να τις εκτελέσεις.

https://www.vimeo.com/640957957

Η Βίκυ Καγιά, και δεδομένου πως ο Στέφανος Δημουλάς έχει μιλήσει ανοικτά για την ομοφυλοφιλία του, παρακολουθούσε την προσβολή της Μαρίνας Λαμπροπούλου στο πρόσωπό του βουβή ενώ η «ειδική» Μαρίνα Λαμπροπούλου συνέχιζε με αλαζονικό ύφος και φανερά εκνευρισμένη που τόλμησε κάποιος να μιλήσει.

Λίγο χαλάρωμα κα Λαμπροπούλου δεν βλάπτει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.