ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

O Jay – Z δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram για… μία ημέρα – Διέγραψε το προφίλ του

Ακολουθούσε μόνο ένα άτομο

O Jay – Z δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram για… μία ημέρα – Διέγραψε το προφίλ του

Ο Αμερικανός ράπερ Jay-Z δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram, όμως αποφάσισε να τον κρατήσει μόλις μία ημέρα και την επόμενη προχώρησε στη διαγραφή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του Billboard, στη σύντομη επαφή του με το Instagram, ο Jay-Z προώθησε το γουέστερν του Netflix με τίτλο «The Harder They Fall», την παραγωγή του οποίου έκανε εκείνος.

Χαρακτηριστικά, ο δισεκατομμυριούχος ράπερ και επιχειρηματίας από το Μπρούκλιν δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram, ακολούθησε μόνο τη σύζυγό του Beyoncé, ανάρτησε την αφίσα της προαναφερθείσας ταινίας και άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (03/11).

Όποιος επιχειρήσει να επισκεφθεί τον λογαριασμό του Jay-Z στο Instagram, που συγκέντρωσε περισσότερους από 800.000 followers μέσα σε λίγες ώρες, θα διαβάσει το ακόλουθο μήνυμα: «Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ράπερ δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram, καθώς το είχε κάνει και το 2015 με την ονομασία @hovsince96.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.