
Διευκρινίσεις για το «στιγμιαίο λάθος» που τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα 15 χρόνια μετά έδωσε ο Πασχάλης καθώς ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό»
«Εκείνη τη στιγμή θα ήθελα να μην την είχα διαπράξει. Μία στιγμή επιπολαιότητας. Στιγμή. Ονομάστηκε και στιγμιαίο λάθος, όχι φυσικά το παιδί, η στιγμή. Ήταν ένα στιγμιαίο λάθος η συνεύρεση, δεν είπα «στιγμιαίο λάθος» το παιδί, που το βάφτισαν οι δημοσιογράφοι εκείνη την εποχή. Αυτό ήταν της εποχής εκείνης, της κακής δημοσιογραφίας.
Ήταν πραγματικά μια στιγμή που δεν την μέτρησα σωστά. Ήταν μια στιγμιαία επιπολαιότητα ρε παιδί μου. Αυτό ”βαφτίστηκε” έτσι, ”στιγμιαίο λάθος”, και μέχρι σήμερα με ακολουθεί, αν είναι δυνατόν. Για ποιο λόγο; Επειδή είπα ότι ήταν ένα λάθος μου η συνεύρεση αυτή; Τι δεν καταλαβαίνω καλά;», αναρωτήθηκε ο Πασχάλης.
«Μετά τη συνεύρεση συνέβησαν πολλά πράγματα. 15 χρόνια μιλάμε γι’ αυτό», πρόσθεσε ο Πασχάλης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.