Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Αποκαλυπτικός ο Γουίλ Σμιθ: «Έπαθα ψυχοσωματικά από το πολύ σεξ έφτανα σε οργασμό και μου ερχόταν αναγούλα»

Ο ηθοποιός βρήκε μία «εναλλακτική» μέθοδο για να ξεπεράσει τον χωρισμό του, έκανε καθημερινά σεξ με διαφορετικές γυναίκες

Αποκαλυπτικός ο Γουίλ Σμιθ: «Έπαθα ψυχοσωματικά από το πολύ σεξ έφτανα σε οργασμό και μου ερχόταν αναγούλα»

Ο Γουίλ Σμιθ προσπάθησε να διαχειριστεί τον χωρισμό του… κάνοντας υπερβολικό σεξ.

Όπως αναφέρει στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Will» ο διάσημος ηθοποιός, είχε μετατραπεί σε «ύαινα του σεξ», μετά την αποκάλυψη ότι η πρώην σύντροφός του, Μέλανι, τον είχε απατήσει.

«Χρειαζόμουν απεγνωσμένα εκτόνωση και δεν υπάρχει χάπι για τον “ερωτικό πόνο”. Περιορίστηκα σε ομοιοπαθητικά γιατροσόφια, όπως ψώνια και συχνές σεξουαλικές συνευρέσεις. Μέχρι εκείνο το σημείο στην ζωή μου είχα κάνει σεξ μόνο με μία ακόμα γυναίκα πλην της Μέλανι. Τους επόμενους μήνες όμως, έγινα ύαινα», αναφέρει ο ηθοποιός.

Επειδή όμως, η τακτική αυτή κάθε άλλο παρά ταίριαζε στην προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεσή του, ο Γουίλ Σμιθ δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όπως εξηγεί παρακάτω, αντί να χαρεί την ενεργή σεξουαλική ζωή του, εκείνος απέκτησε ψυχοσωματικά προβλήματα. «Έκανα σεξ με τόσες πολλές γυναίκες και αυτό ήταν τόσο αντίθετο στον πυρήνα της ύπαρξής μου, που ανέπτυξα μια ψυχοσωματική αντίδραση στους οργασμούς. Κυριολεκτικά μου ερχόταν αναγούλα και ορισμένες φορές έκανα ακόμα και εμετό».

Παρά τις άσχημες αντιδράσεις του οργανισμού του, ο ηθοποιός συνέχισε να προσπαθεί εφαρμόζοντας αυτή την μέθοδο, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή, θα σταματήσει η ταλαιπωρία του.

«Κάθε φορά, προσευχόμουν πως αυτή η όμορφη ξένη θα με αγαπούσε, θα έπαιρνε τον πόνο μου και κάθε φορά, έμενα βαριεστημένος και σε άθλια κατάσταση και ο τρόπος που με κοίταζαν εκείνες απλώς ενέτεινε την αγωνία μου», γράφει ο ηθοποιός.

Λίγο καιρό μετά, ο Γουίλ Σμιθ παντρεύτηκε την Σίρι Ζαμπίνο, όμως τελικά ο γάμος τους κράτησε μόνο 3 χρόνια. Στην συνέχεια, στην ζωή του μπήκε η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, με την οποία παντρεύτηκαν, όμως εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να έχουν πολύ ελεύθερα όρια στην σχέση τους.

«Πίναμε κάθε ημέρα, κάναμε σεξ πολλές φορές μέσα στην ημέρα για τέσσερις συνεχόμενους μήνες. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν ήταν διαγωνισμός. Όπως και αν είχε, σε ό,τι με αφορούσε δύο πράγματα μπορούσαν να συμβούν: ή θα ικανοποιούσα αυτή την γυναίκα σεξουαλικά, ή θα πέθαινα προσπαθώντας», έγραψε για την γυναίκα του ο Γουίλ Σμιθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.