Μήπως την κάνεις και εσύ; – Η άσχημη κίνηση κατά την διάρκεια του σεξ που κάνει 1 στους 10 ανθρώπους

Λίγη ευγένεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν

Μήπως την κάνεις και εσύ; – Η άσχημη κίνηση κατά την διάρκεια του σεξ που κάνει 1 στους 10 ανθρώπους

Η περίοδος που διανύουμε, ειδικά στα θέματα γύρω από τις σχέσεις, είναι δύσκολες. Το κυριότερο που μας απασχολεί αυτή την εποχή είναι η υγεία μας και να βγούμε αλώβητοι από όλο αυτό που ζούμε τους τελευταίους 22 μήνες. Ωστόσο, όπως και να έχει, ποτέ δεν μπορεί να πάψει εντελώς να μας απασχολεί το θέμα των σχέσεων και το σεξ.

Μια νέα έρευνα λοιπόν έδειξε ότι αρκετοί είναι εκείνοι που κάνουν κάποιες κινήσεις την ώρα του σεξ, οι οποίες μπορεί να ξενερώσουν τον/την σύντροφό τους. Και φυσικά να βλάψουν τη σχέση τους.

Μια από αυτές είναι όντως κάτι που θα μπορούσε να ξενερώσει κάποιον.

Φαίνεται πως περίπου 1 στους 10 ανθρώπους, τσεκάρει το… κινητό του κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, κάτι που κάνει τον άλλο να αισθάνεται τουλάχιστον άβολα.

Είναι ξεκάθαρα αγένεια, και μπορεί εν τέλει να μαρτυρήσει το μέγεθος των συναισθημάτων που τρέφεις για τον/την παρτενέρ σου. Που σε αυτή την περίπτωση μάλλον δεν είναι και πολλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν το κάνεις καλό θα ήταν να μην το ξανακάνεις. Λίγη ευγένεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.