ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε έναν καθρέφτη

Τρία απλά βήματα για να αστράφτει ο καθρέπτης σας

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε έναν καθρέφτη

Αναρωτιέστε κι εσείς πώς να καθαρίσετε και πώς να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τον καθρέφτη σας, τότε το συγκεκριμένο άρθρο θα σας λύσει τα χέρια!

Σύμφωνα με την «βασίλισσα» των DIY λύσεων Μάρθα Στιούαρτ δεν πρέπει να καθαρίζετε τους καθρέφτες σας με το νέο αυτό χαρτί εφημερίδων. Αν πραγματικά θέλετε καθρέφτες που στην κυριολεξία λάμπουν, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές του marthastewart.com, για αποτελέσματα πραγματικά αστραφτερά.

  • Ξεκινήστε με το Πλαίσιο

Το marthastewart.com, λοιπόν, συνιστά να ξεκινήσετε τη διαδικασία καθαρισμού με το πλαίσιο του καθρέφτη σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε, λοιπόν, για αστραφτερά αποτελέσματα είναι μόνο ένα προϊόν, κι αυτό δεν είναι άλλο από πανιά. Όσο για τη μέθοδο; Ξεκινήστε ξεσκονίζοντας τα σωματίδια με μια πετσέτα μικροϊνών. Στη συνέχεια, σκουπίστε το πλαίσιο με ένα υγρό πανί που δεν αφήνει χνούδι και επαναλάβετε με ένα στεγνό πανί για να αποκαλύψετε μια πιο φωτεινή επιφάνεια από κάτω.

  • Καθαρίστε την επιφάνεια

Θέλετε να μάθετε την καλύτερη συμβουλή της Μάρθα Στιούαρτ για να κάνετε τη γυάλινη επιφάνεια του καθρέφτη σας να αστράφτει ξανά; Ψεκάζει καθαριστικό γυαλιού ή διάλυμα από ίσα μέρη ξύδι και νερό σε ένα παλιό βαμβακερό μπλουζάκι -ποτέ στον ίδιο τον καθρέφτη, διαφορετικά μπορεί να βλάψει το πλαίσιο- και στη συνέχεια σκουπίζει καλά ολόκληρη την επιφάνεια.

  • Στεγνώστε γρήγορα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιστρέψτε στα εύχρηστα πανιά μικροϊνών για να ολοκληρώσετε τον καθαρισμό του καθρέφτη σας, φροντίζοντας, ωστόσο, να είναι καθαρά. Αφού ψεκάσετε και αφαιρέσετε τις ραβδώσεις από το γυαλί, σκουπίστε αμέσως την επιφάνεια για να αποφύγετε μικρά σημάδια νερού, τα οποία θα μπορούσαν να εμφανιστούν αργότερα. Αφού ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, ο καθρέφτης σας θα πρέπει να φαίνεται σαν καινούργιος εξηγεί το marthastewart.com.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.