ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι γυναίκες προτιμούν τη σεξουαλική επαφή με νεότερους άνδρες

Τι έδειξε έρευνα που διεξήχθη στη Γαλλία

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι γυναίκες προτιμούν τη σεξουαλική επαφή με νεότερους άνδρες

Είναι γνωστό πως οι προτιμήσεις στο σεξ είναι τόσες όσοι και οι άνθρωποι πάνω στη γη.

Υπάρχουν βέβαια κάποιες τάσεις που ακολουθούνται και πολύ συχνά συνδέονται με την εξέλιξη της κοινωνίας. Μια από αυτές τις τάσεις, που δεν είναι καινούργια, είναι η προτίμηση που δείχνουμε στο σεξ με νεότερους άνδρες.

Οι κυριότεροι λόγοι είναι ότι το σεξ είναι καλύτερο και νιώθουμε περισσότερο επιθυμητές. Αυτό τουλάχιστον έδειξε έρευνα που διεξήχθη στη Γαλλία.

Το σεξ παίζει ρόλο στην επιλογή συντρόφου γιατί, σύμφωνα όσα είπαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, οι μικρότεροι άντρες είναι πιο ανοιχτοί στις οδηγίες που τους δίνουν.

Το αποτέλεσμα είναι να ευχαριστιούνται και οι δυο την σεξουαλική πράξη ενώ οι γυναίκες που είχαν μικρότερους σε ηλικία άντρες είχαν περισσότερους οργασμούς, σε σχέση με εκείνες που είχαν ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης, οι νεότεροι άντρες είναι περισσότερο συνεργάσιμοι όσον αφορά τα σεξουαλικά παιχνίδια.

Αν θα μπορούσαν να κατηγοριοποιηθούν οι λόγοι για τους οποίους, τελικά, οι γυναίκες προτιμούν το σεξ με νεότερους άνδρες, οι κατηγορίες θα ήταν οι παρακάτω:

1. Οφθαλμόλουτρο.

2. Αντοχή.

3. Έχεις πολλά να μάθεις και πολλά να διδάξεις.

4. Ο μικρότερος είναι και πιο παρορμητικός.

5. Αίσθημα σιγουριάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

6. Για μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.