ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor: Μετά τα τρία φιλιά στην πισίνα… η Μυριέλλα σκέφτεται τη σχέση της και κλαίει

Survivor: Μετά τα τρία φιλιά στην πισίνα… η Μυριέλλα σκέφτεται τη σχέση της και κλαίει

Επικές καταστάσεις ζούνε οι παίκτες του Survivor, μαζί τους και οι τηλεθεατές.

Το love story μεταξύ Μυριέλλας και Κατσαούνη «φούντωσε», όπως έδειξαν τα χθεσινά πλάνα.

Τι κι αν η ίδια ισχυρίζεται πως ήταν ένα πεταχτό φιλάκι; (Άρα πέταξε το «μπαλάκι» στον Κατσαούνη). Η κάμερα τους συνέλαβε να δίνουν τρία φιλιά στην πισίνα, άρα εικάζουμε χωρίς να είμαστε εκεί πως ήταν επιθυμητό και από τις δύο πλευρές.

Στο σημερινό επεισόδιο και βάσει του τρέιλερ που κυκλοφόρησε, η Μυριέλλα δακρύζει On air προσπαθώντας να πείσει τον σύντροφό της που την περιμένει εκεί, πως μάλλον δεν είδε καλά, ή κοινώς «δεν είναι αυτό που νομίζει» (αυτός και όλη η Ελλάδα).

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι. Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.