«Λάθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά»

H Τζένη Ιωακειμίδου αποφάσισε να μιλήσει για τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε δεχθεί από εκείνον στο παρελθόν.

Η αγαπημένη ηθοποιός, πριν από λίγες ώρες, προχώρησε σε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία και περιγράφει την εμπειρία της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη, όταν αντικατέστησε την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην παράσταση “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”. Όλο αυτό συνέβη, μετά και την μήνυση του Γιώργου Κιμούλη απέναντι στην Ζέτα Δούκα, τον Νίκο Ψαρρά, αλλά και την Δώρα Χρυσικού.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Ιωακειμίδου έγραψε σε σχετική της δημοσίευση: «Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Δεν με πτόησε η κακή του φήμη ούτε ότι σε πέντε μόλις ημέρες έπρεπε να ανέβει και πάλι η παράσταση. Ξεπέρασα τον εαυτό μου και κάναμε πρεμιέρα με υποβολέα. Λίγες ημέρες κράτησε η χαρά μου και μόλις κατέκτησα το κείμενο και απέκτησε η παράσταση ροή, άρχισαν να συμβαίνουν τα προβλήματα στην σκηνή….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λάθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού»