ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

27χρονη Ρωσίδα κερδίζει 10.000 δολάρια τον μήνα χάρη στην ομοιότητά της με την Κένταλ Τζένερ (φωτό-βίντεο)

«Ο κόσμος με αποκαλεί Κένταλ Τζένερ με στεροειδή» λέει η 27χρονη bodybuilder Βλαντισλάβα Γκάλαγκαν

27χρονη Ρωσίδα κερδίζει 10.000 δολάρια τον μήνα χάρη στην ομοιότητά της με την Κένταλ Τζένερ (φωτό-βίντεο)

Μια Ρωσίδα bodybuilder που έχει χαρακτηριστεί ως «Κένταλ Τζένερ με στεροειδή» υποστηρίζει ότι κερδίζει περισσότερα από 10.000 δολάρια το μήνα χάρη στην ομοιότητά της με το διάσημο μοντέλο.

Η 27χρονη Βλαντισλάβα Γκάλαγκαν, άρχισε να προπονείται εντατικά πριν από 11 χρόνια για να φτιάξει ένα σούπερ γυμνασμένο κορμί με διογκωμένους δικέφαλους, τρικέφαλους και κοιλιακούς.

Τα τελευταία χρόνια, οι followers της άρχισαν να παρατηρούν την ομοιότητά της με την επίσης 27χρονη Τζένερ.

«Μου λένε συνεχώς ότι είμαι σαν την “Κένταλ Τζένερ με στεροειδή”», είπε με υπερηφάνεια η Γκάλαγκαν σε συνέντευξή της στην South West News Service.

Πέρυσι, η bodybuilder έγινε μέλος του OnlyFans, δημοσιεύοντας καυτές φωτογραφίες και βίντεο, ενώ επιδείκνυε την εντυπωσιακή σωματική της διάπλαση.

«Πουλάω αυτή την εικόνα του να είμαι εμφανίσιμη και μυώδης και τη συνδυάζω με λίγο ερωτισμό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Αν και η Γκάλαγκαν δεν πιστεύει προσωπικά ότι μοιάζει με την Τζένερ, η αυτοπεποίθησή της είναι τόσο μεγάλη που πιστεύει ότι είναι απίστευτα όμορφη.

«Έχω πετύχει τη χρυσή τομή με το πρόσωπο και το σώμα μου», λέει η 27χρονη.

Η επιτυχία του OnlyFans συνοδεύτηκε από έντονη κριτική. Κάποιοι την κατηγόρησαν ότι έκανε Photoshop, αρνούμενοι να πιστέψουν ότι θα μπορούσε να είναι τόσο γυμνασμένη.

«Όταν μπήκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έμαθα ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνδρες που τους αρέσουν οι ψηλές, δυνατές, μυώδεις γυναίκες με ωραίο πρόσωπο επίσης. Αλλά οι άνθρωποι μου λένε ότι οι μύες μου είναι photoshop, επειδή δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κάποιος που μοιάζει με εμένα μπορεί να είναι τόσο δυνατός».

Η Γκάλαγκαν λέει ότι η σούπερ φτιαγμένη σωματική της διάπλαση είναι ως επί το πλείστον φυσική.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι παίρνει φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοσή της, αλλά λέει ότι δεν υπάρχει «μαγικό χάπι» – και για τα αποτελέσματα χρειάζεται διατροφή και προπόνηση.

Η Γκάλαγκαν πηγαίνει στο γυμναστήριο τουλάχιστον έξι φορές την εβδομάδα και γυμνάζεται για περίπου 90 λεπτά κάθε φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρώει τέσσερα γεύματα την ημέρα προτιμώντας τροφές όπως μοσχάρι, αυγά, γαλοπούλα, κοτόπουλο και ψάρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.