ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή είναι η βασιλική σουίτα που θα μείνει ο Φ.Ολάντ (φωτο)

Αυτή είναι η βασιλική σουίτα που θα μείνει ο Φ.Ολάντ (φωτο)

Με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, στη Βουλή και στο Λυκαβηττό είναι η βασιλική σουίτα στην οποία θα καταλύσει ο Φρανσουά Ολάντ κατά την διήμερη παραμονή του στη χώρα μας.

Το σάιτ του ξενοδοχείου περιγράφει την σουίτα ως εξής:

Στον πέμπτο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, η Βασιλική Σουίτα ενός υπνοδωματίου και δύο λουτρών καταλαμβάνει μια επιφάνεια 400 τμ, ενώ τα πολυάριθμα παράθυρα προσφέρουν μια πανοραμική θέα της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένης της Πλατείας Συντάγματος, της Ακρόπολης, του Κοινοβουλίου και του Λόφου του Λυκαβητού.

Οι τρεις συνδεόμενοι χώροι καθιστικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψυχαγωγία, διακοσμημένοι με υφάσματα σε απαλούς γήινους τόνους και επιπλωμένοι με εξαιρετικά κομμάτια των οίκων Christie’s και Sotheby’s, αλλά και πρωτότυπα έργα τέχνης. Το μαρμάρινο τζάκι και το πιάνο αντίκα συνεισφέρουν στην αίσθηση της κλασσικής χάρης. Στην πολυτελή ιδιωτική τραπεζαρία της σουίτας μπορούν να παρακαθίσουν άνετα 16 προσκεκλημένοι, προσφέροντας ένα ασύγκριτο επίπεδο επιλογών ψυχαγωγίας.

Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι το ιδιωτικό άδυτο με δικό του καθιστικό, μεγάλη γκαρνταρόμπα και μπουντουάρ. Το κύριο λουτρό από μάρμαρο διαθέτει τηλεόραση με επίπεδη οθόνη πλάσματος, ντουζιέρα ατμού με τζάμι και μεγάλη μπανιέρα με υδρομασάζ τοποθετημένη βασιλικά στο μέσο του δωματίου. Μια σεζ-λονγκ, ένας διακοσμητικός καθρέπτης σε όλον τον τοίχο, ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος και τα είδη προσωπικής φροντίδας Hermés συμπληρώνουν αυτή τη αριστοκρατική εμπειρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.