ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει ημίγυμνη στα 52 της και δηλώνει: «Το κορίτσι που δεν είμαι πια» (φωτό)

Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει ημίγυμνη στα 52 της και δηλώνει: «Το κορίτσι που δεν είμαι πια» (φωτό)

H 52χρονη Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει για το Vanity Fair Ιταλίας, στο ανοιξιάτικο τεύχος του Μαΐου και δηλώνει «Το κορίτσι που δεν είμαι πια».

Ποζάροντας ημίγυμνη, εμβληματική, μαγευτική, η ιταλίδα μούσα του κινηματογράφου χαρίζει απλόχερα τις πόζες της στους αναγνώστες. 

Φωτογραφημένη από τον Gianluca Fontana η καλλονή φοράει δημιουργίες των Valentino, Emilio Pucci και Celine ενώ εξομολογείται ότι πλέον η ηλικία δεν είναι εμπόδιο στη γυναικεία ομορφιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι γυναίκες της γενιάς μου μπορούν να γοητεύουν στα 40, τα 50, τα 60 και τα 70 τους. Η ηλικία δεν είναι εμπόδιο», λέει η Μπελούτσι και αποδεικνύει με το παρουσιαστικό της πως η φθορά του χρόνου δεν στερεί τη γοητεία και τον αισθησιασμό μιας ώριμης γυναίκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.