ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Η χιουμοριστική ατάκα του Μπο για Ντάνο και Βαλαβάνη (Βίντεο)

Survivor: Η χιουμοριστική ατάκα του Μπο για Ντάνο και Βαλαβάνη (Βίντεο)

Ενας μικρός τραυματισμός της Ευριδίκης Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγωνίσματος έδωσε την ευκαιρία στον Μπο να χρησιμοποιήσει το χιούμορ του μια ακόμη φορά, βλέποντας τον Γιώργο Αγγελόπουλου να προσπαθεί να τη βοηθήσει.

Αγγελόπουλος και Βαλαβάνη είναι οι δύο πιο δυνατοί παίκτες της ομάδας των «Διασήμων» ωστόσο οι σχέσεις τους σχεδόν από το ξεκίνημα δεν είναι καλές.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως η αθλητικογράφος, τον ψήφισε αρκετές φορές προς αποχώρηση.

Από την πλευρά του ο Αγγελόπουλος έχει δείξει αρκετές φορές αρκετά προστατευτικός, πόσω μάλλον τώρα που έχει μείνει και η μοναδική κοπέλα στην ομάδα.

Σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο τελευταίο αγώνισμα, ήρθε πάντως και η ατάκα του Μπο με αρκετό χιούμορ για την σχέση των δύο παικτών.

Όσο η Βαλαβάνη προσπαθούσε να καθαρίσει το γόνατο της από ένα μικρό σκίσιμο, ο Ντάνος επέμενα της ρίξει νερό ωστόσο αυτή έκανε κάποια βήματα πίσω.

Την ώρα λοιπόν που η Βαλαβάνη έλεγε ξανά και ξανά στον Αγγελόπουλο να φύγει μακριά, ο Μπο, ο οποίος καθόταν και παρακολουθούσε τη συνομιλία των δύο συμπαικτών του, σχολίασε ««Κι έτσι ράγισε η σχέση»…

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.