ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντάνος και Αναγνωστόπουλος «πιάστηκαν» στα χέρια – Οι βρισιές του μισθοφόρου στον Σκαθίτη παίκτη του Survivor (βίντεο)

Ντάνος και Αναγνωστόπουλος «πιάστηκαν» στα χέρια – Οι βρισιές του μισθοφόρου στον Σκαθίτη παίκτη του Survivor (βίντεο)

Μια ανάρτηση στο Facebook πυροδότησε τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κώστα Αγγελόπουλο να έχουν έντονη κόντρα μεταξύ τους.

Στην εκπομπή La Biri ανέλυσαν την ανάρτηση και αποκάλυψαν τι πραγματικά ισχύει.

«Ο προπονητής θαλάσσιου σκι σηκώθηκε να τον χαιρετήσει και η απάντηση του πειρατή ήταν: άντε γ@@@@ ρε γελοίε… δεν πρόκειται να δώσω το χέρι μου σε κάποιον σαν εσένα! Εύχομαι ειλικρινά να επιστρέψεις με άδεια χέρια πίσω»! Ο καθηγητής σκι του είπε να ζητήσει συγγνώμη. Ο πειρατής για να πάρει θέση ο παρουσιαστής και οι συμπαίκτες του πειρατή και να τον προτρέπουν να ηρεμήσει… Ο πειρατής δεν σταμάτησε να βρίζει και όταν ο Σκιαθίτης ανέβασε τους τόνους της φωνής του, ο πειρατής έκανε επίθεση να τον χτυπήσει… Κάπου εκεί ο δάσκαλος του σκι απλά αμύνθηκε και στη συνέχεια μπήκαν άτομα της παραγωγής, κρατούσαν τον πειρατή και τον προειδοποίησαν πως αν δεν φύγει πολιτισμένα θα τον βγάλουν έξω οι ίδιοι!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.