ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Η ζωή της συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι θα γίνει ριάλιτι – Τι αποκαλύπτουν τα Βρετανικά μέσα;

Η ζωή της συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι θα γίνει ριάλιτι – Τι αποκαλύπτουν τα Βρετανικά μέσα;

Η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι και ηθοποιός, Μέγκαν Μέρκελ θα δει τη ζωή τςη να γίνεται ριάλιτι και αυτό σίγουρα δε θα είναι ευχάριστο για το παλάτι.

Σύμφωνα με βρετανικές εφημερίδες το Channel 4 πρόκειται να μεταδώσει ριάλιτι σειρά με τίτλο Meet The Markles, και θα αφορά τη ζωή της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ που έχει σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκπομπή θα περιέχει συνεντεύξεις με μέλη της οικογένειας Μαρκλ και φίλους της.

“Η Μέγκαν είναι καυτό θέμα τώρα και όλοι ενδιαφέρονται γι αυτή. Το Channel 4 θα ψάξει βαθιά στο παρελθόν της, όσο κανένας δεν έκανε ποτέ. Θέλουν να ανακαλύψουν νέα πράγματα για την οικογένεια της. Θα μπορούσε να είναι δραματικό. Η σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία μερικών εκ των προγόνων της ηθοποιού, αλλά και τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Χάρι. Θα λαμβάνεται πάντα υπόψη ο ενδεχόμενος μελλοντικός της ρόλος στην βασιλική οικογένεια” αναφέρει ανώνυμη πηγή στην tabloid.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Meet The Markles αναμένεται να εισβάλλει στην ιδιωτική ζωή της ηθοποιού και να ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τον γάμο της με τον παραγωγό Τρέβορ Ένγκλεσον, που τελείωσε άδοξα το 2013. Στη συνέχεια η ηθοποιός του Suits είχε σχέση με τον celebrity chef Cory Vitiello ή αλλιώς τον Γκόρντον Ράμσεϊ του Καναδά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.