ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μενούνος: Αφαίρεσε όγκο από τον εγκέφαλο (βίντεο)

Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μενούνος: Αφαίρεσε όγκο από τον εγκέφαλο (βίντεο)

Δύσκολες ώρες για την διάσημη ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ηθοποιό, Μαρία Μενούνος. Η Μενούνος, διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε 7ωρη χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί ο όγκος που σύμφωνα με τους γιατρούς είχε μέγαθος μπάλας του γκόλφ.

Ο όγκος, αφαιρέθηκε σύμφωνα με τους γιατρούς με επιτυχία αλλά υπάρχει ο φόβος να δημιουργηθεί ξανά. Τραγική, ειρωνεία: η μητέρα της Λίτσα Μενούνος, πάσχει επίσης από όγκο στον εγκέφαλο 4ου σταδίου.

«Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε νόμιζα ότι είχα πάθει μια μόλυνση στο αυτί κι έτσι πήγα στο γιατρό. Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω τίποτα στα αυτιά και με ρώτησε αν αισθάνομαι κάποιες άλλες ενοχλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι εκείνο το διάστημα οι πονοκέφαλοι είχαν γίνει πιο συχνοί, είχαν αυξηθεί οι φορές που έκανα σαρδάμ στην κάμερα και, μερικές φορές, δυσκολευόμουν να διαβάσω την οθόνη με τη σκαλέτα. Η πρώτη μου σκέψη, αφού αναλύσαμε τα συμπτώματα ήταν ότι μπορεί να είχα προσβληθεί από όγκο στον εγκέφαλο, όπως και η μητέρα μου. Ο γιατρός με παρέπεμψε να κάνω εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας», δήλωσε στο αμερικανικό People.

«Μπορεί να νομίζετε ότι είμαι τρελη, αλλά νομίζω ότι έχω όγκο όπως η μητέρα μου», είπε ακόμα στον γιατρό.

Ο γιατρός της απάντησε ότι φυσικά και δεν είναι τρελή και να έκανε μια αξονική. Η ίδια είπε ότι καθυστέρησε την αξονική γιατί την επόμενη εβδομάδα άρχισε να αισθάνεται καλυτερα. Τον Απρίλιο, η Μαρία έκανε την αξονική και έμαθε δυστυχώς ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο. Ενα μηνιγγίωμα. «Δεν έκλαψα. Γέλασα. Νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα».

Η Μαρία, είπε στους γονείς της τα δυσάρεστα λίγες ημέρες πριν την επέμβαση. Επαθαν σοκ. Αλλά την διαβεβαίωναν ότι όλα θα πάνε καλά.

Η Μαρία έμεινε στο νοσοκομείο 6 ημέρες μετά την επέμβαση. Ο νευροχειρουργός διαβεβαίωσε ότι αφαιρέθηκε το 99,9% του όγκου και ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί ξανά σε ποσοστό 6 έως 7%.

Η 39χρονη Μαρία, είπε ότι η μητέρα της πηγαίνει επίσης καλύτερα και ότι ο όγκος της δείχνει να συρρικνώνεται.


Η Μαρία Μενούνος με τη μητέρα της

Η επέμβαση της Μενούνος έγινε στις 8 Ιουνίου, την ημέρα των γενεθλίων της και είπε ότι μοιράστηκε την περιπέτειά της για να βοηθήσει όποιον μπορεί.

Βλέπει με άλλο μάτι την ζωή και προσπαθεί όπως και η μητέρα της να βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων.

«Λεω στους ανθρώπους: Όταν το αυτοκίνητό σας κάνει έναν περίεργο θόρυβο το πάτε στον μηχανικό. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο και με το σώμα σας; Είμαι τόσο τυχερή μέσα στην ατυχία μου.»

Δίπλα της είναι ο αρραβωνιαστικός της Keven Undergaro, και η Μαρία αναρρώνει στο σπίτι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.