ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Survivor: Διήμερο ταξίδι στην Κούβα και «συμφιλίωση» για Ντάνο και Μάριο (βίντεο)

Survivor: Διήμερο ταξίδι στην Κούβα και «συμφιλίωση» για Ντάνο και Μάριο (βίντεο)

Οι δύο πιο δυνατοί παίκτες του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης πήραν τις ατομικές ασυλίες και το απευθείας εισιτήριο για τον ημιτελικό κερδίζοντας παράλληλα ένα ταξίδι στην Κούβα.

Αν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είχαν πολλές επαφές, φαινόταν μέσα από τα λεγόμενά τους πως παραδέχονται ο ένας τον άλλο αγωνιστικά.

Οι φορές που ήρθαν σε κόντρα δεν ήταν λίγες. Το ιδιαίτερο στιλ του Μάριου και ο παρορμητικός χαρακτήρας του Ντάνου, έβγαζαν έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Όμως οι δύο παίκτες απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος αφού πέρασαν στον ημιτελικό, εμφανίστηκαν χαλαροί και αγκαλιασμένοι στο ταξίδι για την Κούβα.

Ενα διήμερο στην Αβάνα, περιήγηση στην πόλη, απολαυστικά πιάτα, τοπικά ποτά και λίγο φλερτ με τουρίστριες από την Καλιφόρνια περιελάμβανε το μενού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γεγονός ότι ο ένας μάλιστα πείραζε τον άλλο και η μία πλάκα διαδέχονταν την άλλη, λίγες ώρες πριν διεκδικήσουν τις 100.000 ευρώ μαζί με τον Βασάλο, ώθησε και τους χρήστες του twitter να παραδεχθούν πως αυτοί οι δύο ήταν οι καλύτεροι παίκτες του παιχνιδιού και πως τελικά δεν έχουν και τίποτα να χωρίσουν παρά τις όποιες κόντρες κατά τη διάρκεια του Survivor.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.