ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που ο Tupac χώρισε τη Madonna και είναι απίστευτος (φωτό)

Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που ο Tupac χώρισε τη Madonna και είναι απίστευτος (φωτό)

Μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή αλλά όσα έκανε στο παρελθόν απασχολούν ακόμη και σήμερα.

Μια επιστολή που ήρθε από το κελί της φυλακής στο οποίο βρισκόταν ο ράπερ, θα βγει στο «σφυρί» αυτό το μήνα με τιμή εκκίνησης στα 100.000 δολάρια στο Gotta Have Rock και Roll.

Η επιστολή γράφτηκε 24-18 μήνες πριν τη δολοφονία του Tupac, όταν αποφάσισε να τελειώσει την σχέση του με τη Madonna.

Προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους, ο ράπερ γράφει στην επιστολή: «Για σένα, το να σε δουν με έναν μαύρο άντρα δεν θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα σου, αν κάτι θα έκανε θα ήταν το να φανεί πιο ανοιχτή και συναρπαστική. Αλλά για μένα, τουλάχιστον με την προηγούμενη αντίληψή μου για την εικόνα μου αισθάνθηκα ότι θα απογοήτευα τους μισούς άνθρωπους που με βοήθησαν να γίνω αυτό που νόμιζα ότι ήμουν, ο ράπερ, του οποίου η μητέρα Afeni Shakur ήταν ένα ενεργό μέλος της ομάδας ακτιβιστών των Μαύρων Πανθήρων. Ποτέ δεν ήθελα να σε πληγώσω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.