ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε το ιδιαίτερο «αντίο» της Πόπης Τσαπανίδου στο τηλεοπτικό κοινό (βίντεο)

Δείτε το ιδιαίτερο «αντίο» της Πόπης Τσαπανίδου στο τηλεοπτικό κοινό (βίντεο)

Τελευταία εκπομπή σήμερα στο Star για την Πόπη Τσαπανίδου και το Live U. Η αγαπημένη δημοσιογράφος έκανε έναν μίνι απολογισμό των τελευταίων χρόνων, και της εκπομπής που παρουσίαζε, αφήνοντας ερωτήματα για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Φίλες, φίλοι, σας αφήνουμε για να σας παραδώσουμε στην επόμενη εκπομπή, στη Ζήνα Κουτσελίνη, θέλω να σας πω ότι περάσαμε 11 χρόνια μαζί και σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την υπέροχη παρέα που κάναμε τόσα χρόνια ο ένας στον άλλον. Εσείς σε μένα κι εγώ σε σας. Νομίζω ότι μεγαλώσαμε μαζί, περάσαμε εύκολες καταστάσεις, δύσκολες καταστάσεις.

Κλείνει ωραίος κύκλος στην εντεκαετία και πολύ σας ευχαριστώ! Μαζί ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, πίσω από τις κάμερες σε όποιο πόστο κι αν ήμουνα. Να είσαστε καλά, καλό καλοκαίρι και να μην ξεχνάτε ότι στο τέλος το καλό θα νικήσει! Γεια σας! Καλό καλοκαίρι!» είπε η δημοσιογράφος και αμέσως κατευθύνθηκε backstage χαιρετώντας και φιλώντας έναν έναν τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες», είπε.

Δείτε το κλείσιμο της εκπομπής στο βίντεο που ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.