ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Πρίγκιπας Χάρι: Στο πλευρό παιδιού με σπάνια διαταραχή (βίντεο)

Πρίγκιπας Χάρι: Στο πλευρό παιδιού με σπάνια διαταραχή (βίντεο)

Η βασιλική οικογένεια και ειδικότερα ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, πάντα βρίσκονται στο πλευρό των ασθενέστερων. Αποδεικνύουν πως η Ντιάνα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή τους μιας και ακολουθούν το φιλανθρωπικό της έργο κατά γράμμα.

Ένα παιδάκι πέντε ετών που πάσχει από μια πολύ σπάνια διαταραχή ζήτησε να επισκεφθεί ο πρίγκιπας Χάρι, που φαίνεται πως έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τις ημέρες που ζούσε ως αχαλίνωτος πλέι μπόι.

Ο μικρός Όλιβερ πάσχει από το Σύνδομο Wolf Hirschhorn, που καθυστερεί την ανάπτυξή του, ενώ του προκαλεί επιληπτικές κρίσεις.

Η μητέρα του είχε γράψει για το θέμα στον Χάρι πως ο Όλιβερ δεν μπορεί ούτε μέχρι τον κήπο του σπιτιού να πάει και να παίξει με τα τέσσερα αδέρφια του. Τώρα ο κήπος του σπιτιού αναμορφώνεται με την βοήθεια της οργάνωσης Helping Hands, που τελεί υπό την αιγίδα του παλατιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χάρι κάθισε με τον Όλιβερ και τα αδέρφια του και συνομίλησε μαζί τους για πολύ ώρα, ενώ «επιθεώρησε» ο ίδιος τα έργα στον κήπο του σπιτιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.