ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μενούνος: Η πρώτη έξοδος με τον σύντροφό της μετά την εγχείρηση εγκεφάλου (βίντεο)

Μενούνος: Η πρώτη έξοδος με τον σύντροφό της μετά την εγχείρηση εγκεφάλου (βίντεο)

Η γνωστή παρουσιάστρια- σταρ ανάρτησε ένα βίντεο στην προσωπική της σελίδα στο Instagram με την ίδια και τον σύντροφό της να κάνουν χαλαρά τη βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο…

Σε επέμβαση αφαίρεσης καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλο – διάρκειας 7.5 ωρών- υπεβλήθη η Μaria Menounos πριν λίγες ημέρες. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είχε αναρτήσει ένα βίντεο, αμέσως μετά την σοβαρή εγχείρηση στο Instagram, στο οποίο ακούγεται να λέει εμφανώς καταβεβλημένη: «Δεν είναι το θέμα πόσο πολύ θα χτυπηθείς. Το θέμα είναι πόσο πολύ θα χτυπηθείς και μετά θα συνεχίσεις να προχωράς μπροστά».

Η παρουσιάστρια με τις αναρτήσεις της θέλει να δώσει κουράγιο στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν ή έδωσαν μάχη στο παρελθόν με το ίδιο πρόβλημα. Σε νέα ανάρτησή της, η Maria Menounos φαίνεται να κάνει μία βόλτα σε εμπορικό κέντρο, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Κέβεν Αντεργκάρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.