ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ενδιαφέρον Ιβάν Σαββίδη για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «E»

Ενδιαφέρον Ιβάν Σαββίδη για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «E»

Ουδεμία οριστική συμφωνία έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» από τον Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με πληροφορίες, από κύκλους που πρόσκεινται στον ομογενή επιχειρηματία.

Οι δύο πλευρές είχαν πράγματι συνομιλίες την προηγούμενη εβδομάδα και έθεσαν το πλαίσιο της μεταξύ τους οριστικής συμφωνίας, η οποία αναμένεται να υπογραφεί εντός των επόμενων ημερών. Προς το παρόν δεν έχουν ακόμη μπει υπογραφές, καθώς διερευνώνται τελικές λεπτομέρειες, όπως διαβεβαίωναν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήδη αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω Πήγασου. Ο τηλεοπτικός σταθμός «Εψιλον» δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη, στον οποίο κι εξακολουθεί να ανήκει προς το παρόν, όπως ξεκαθάριζαν οι ίδιες πηγές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.