ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Emily Ratajkowski: Άναψε «φωτιές» με το νέο της προκλητικό «χτύπημα» στα social media (φωτό, βίντεο)

Emily Ratajkowski: Άναψε «φωτιές» με το νέο της προκλητικό «χτύπημα» στα social media (φωτό, βίντεο)

Το μοντέλο πόσταρε ένα βίντεο που δείχνει τους κοιλιακούς της αλλά και το πλούσιο στήθος της, εστιάζοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο στα αμυγδαλωτά μάτια της…

Ένα όνομα, μια.. φαντασίωση! Emily Ratajkowski!Η μελαχρινή καλλονή φαίνεται να έχει βάλει προσωπικό στοίχημα να ξεπερνά σε καθημερινή βάση το επίπεδο του σέξι που έχει καταφέρει να φτάσει.

Για ακόμα μια φορά, η 25χρονη καλλονή με τους 10 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους στο Instagram, άναψε «φωτιές» με το νέο της προκλητικό «χτύπημα» στο instagram: το μοντέλο και ηθοποιός πόσταρε ένα βίντεο που δείχνει τους κοιλιακούς της, αλλά και το πλούσιο στήθος της, εστιάζοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο στα αμυγδαλωτά μάτια της.

https://www.instagram.com/p/BXzTmGWldV3/?taken-by=emrata

https://www.instagram.com/p/BXY271dg2kj/?taken-by=emrata

https://www.instagram.com/p/BXBFm9bF4Uy/?taken-by=emrata

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.