ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Πάολα «έβαλε στην θέση της» την Ελένη Βιτάλη: «Κοντό το φόρεμα αλλά η φωνή είναι … μακριά» (βίντεο)

Η Πάολα «έβαλε στην θέση της» την Ελένη Βιτάλη: «Κοντό το φόρεμα αλλά η φωνή είναι … μακριά» (βίντεο)

H Ελένη Βιτάλη, πριν μερικούς μήνες, είχε προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις με μία δήλωσή της για τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα.

Εκφράζοντας την απαρέσκειά της για τη λαϊκή σκηνή, η ερμηνεύτρια είχε σχολιάσει: «Η Πάολα βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της… Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αλλά πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα!», ενώ για τον Ρέμο είχε δηλώσει ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής. Περίπου τέσσερις μήνες μετά και ενώ ο Αντώνης Ρέμος έχει απαντήσει, η Πάολα πήρε θέση on camera, καθώς στο παρελθόν είχε αποφύγει να απαντήσει ευθέως.

«Ήταν κακό να εκφραστεί έτσι για τον Αντώνη Ρέμο. Για μένα είπε ότι το φόρεμα είναι κοντό και φαίνεται ο ποπός μου. Δεν είναι ψέμα. Το φόρεμα είναι κοντό αλλά η φωνή μου είναι μακριά», ανέφερε, στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό, η Πάολα.

Παράλληλα, δεν έκρυψε το παράπονό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «εγώ αυτή την καλλιτέχνιδα τη θαύμαζα από παιδί, την αγαπούσα από παιδί. Όποτε με ρωτούσαν μιλούσα μόνο γι’ αυτή. Ένας δεν της είπε ότι αυτό το παιδί μιλάει με τόσο όμορφα λόγια γι’ αυτή; Είμαι τόσο μικρότερη από αυτήν σε όλους τους τομείς. Πρέπει να πεις “να ‘ναι καλά όλα τα παιδιά. Προχωρήστε!”. Αυτό θα έλεγα εγώ στη θέση της».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: peoplegreece.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.