ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Επίσημο πόρισμα τραγωδίας Π.Παντελίδη: Αυτός ήταν ο οδηγός στο τραγικό δυστύχημα (φωτό, βίντεο)

Επίσημο πόρισμα τραγωδίας Π.Παντελίδη: Αυτός ήταν ο οδηγός στο τραγικό δυστύχημα (φωτό, βίντεο)

Το πόρισμα για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη πλέον μπαίνει στο αρχείο καθώς οριστικά αποδείχθηκε ότι ο “Παντελής όλων μας” ήταον ο οδηγός εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα!

Να θυμίσουμε ότι για την υπόθεση είχε κατηγορηθεί η Μίνα Αρναούτη για ψευδορκία ενώ βάραιναν και τη Φρόσω Κυριάκου βαριές κατηγορίες, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί για την υπόθεση, κάτι που πλέον ανήκει στο παρελθόν και οι κατηγορίες καταρρέουν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο και πολλά ερωτήματα που μέχρι πρότινος παρέμεναν αναπάντητα βρίσκουν την απάντησή τους.

Τυχόν προσφυγή της οικογένειας μπορεί να γίνει ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, οποίος μπορεί είτε να συναινέσει στην αρχειοθέτηση, είτε να ζητήσει περαιτέρω έρευνα, ή ακόμα και να ζητήσει την άσκηση ποινικών διώξεων.

Λίγα λεπτά μετά την προβολή του θέματος από την εκπομπή του Epsilon, η Μίνα Αρναούτη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο facebook. «Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη. Σπίτια σας τώρα!», έγραψε η νεαρή που σώθηκε ως εκ θαύματος, βαριά τραυματισμένη από το δυστύχημα.

Το εισαγγελικό πόρισμα για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη, αναφέρει πως οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, η οποία όπως φαίνεται, θα προσφύγει στον Εισαγγελέα Εφετών προκειμένου να επανεξεταστεί η υπόθεση στον ανώτατο βαθμό.

Η Αθηνά Παντελίδου, μητέρα του Παντελή Παντελίδη, ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με την ίδια να δημοσιεύει μια φωτογραφία από το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ και να γράφει χαρακτηριστικά «Οδηγός ο Παντελίδης… για γέλια είστε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.