ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μαθαίνει πως ο θείος της πέθανε σε γκέτο της Βαρσοβίας στον Β’ ΠΠ και ξεσπά σε λυγμούς (βίντεο)

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μαθαίνει πως ο θείος της πέθανε σε γκέτο της Βαρσοβίας στον Β’ ΠΠ και ξεσπά σε λυγμούς (βίντεο)

Η χολιγουντιανή ηθοποιός Σκάρλετ Γιοχάνσον συμμετείχε στην εκπομπή του Χένρι Λούις Γκέιτς Τζ. «Finding Your Roots» και μόλις έμαθε για την τραγική κατάληξη του θείου της που άφησε την τελευταία του πνοή σε γκέτο της Βαρσοβίας κατά τη διάρκεια της ναζιστικής εισβολής ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τη φρίκη. Είναι τόσο τρελό που ξεπερνάει τη φαντασία», είπε η 32χρονη ηθοποιός χωρίς να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα της.

«Πω πω, αυτό είναι λυπηρό», είπε μετά την ανάγνωση του πιστοποιητικού και πρόσθεσε: «Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα κλάψω, αλλά είναι πολύ δύσκολο».

Ο προπάππος της, που ήταν εβραϊκής καταγωγής δούλευε σε μπακάλικο στη Νέα Υόρκη, ενώ ο αδελφός του, μαζί με την οικογένειά του πέθαναν σε γκέτο.

Η ανακάλυψη αυτή έκανε την Σκάρλετ να νιώσει ότι συνδέεται περισσότερο με το παρελθόν της. «Με κάνει να αισθάνομαι πιο βαθιά συνδεδεμένη με αυτήν την πλευρά της οικογένειάς μου. Δεν το περίμενα αυτό», είπε.

Στο νέο επεισόδιο του «Finding Your Roots», που διανύει την τέταρτη τηλεοπτική του περίοδο, η Σκάρλετ θα μάθει επίσης για τις ρίζες του Δανού πατέρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.