ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Γκάφα στο Survival: Η Πηγή Δεβετζή δήθεν «αποχώρησε» χθες παρότι πριν λίγες ημέρες ήταν στα… μπουζούκια! (φωτό)

Γκάφα στο Survival: Η Πηγή Δεβετζή δήθεν «αποχώρησε» χθες παρότι πριν λίγες ημέρες ήταν στα… μπουζούκια! (φωτό)

Κανείς δεν περίμενε ότι θα εξελισσόταν κατ’ αυτόν τον τρόπο το reality επιβίωσης που τόσο είχε διαφημιστεί από το Epsilon. Η Πηγή Δεβετζή χθες το βράδυ αποχώρησε από το Survival Secrets, όμως ο φωτογραφικός φακός την ειχε απαθανατίσει προ ολίγων ημερών να διασκεδάζει στα μπουζούκια!

Πριν λίγες ώρες, η ολυμπιονίκης του τριπλούν έγραψε στο Facebook το εξής μήνυμα, ανεβάζοντας και φωτογραφία: «Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!! Θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την στήριξη την αγάπη σας τα μηνύματα σας κ τις υπέροχες ευχές σας όλο αυτό τον καιρό!! Αισθάνομαι νικήτρια κ άξια που εκπροσώπησα όλες τις γυναίκες σ αυτή την δύσκολη επιβίωση αλλά κ υπέροχη εμπειρία που έζησα 3,5 μήνες!! Επίσης ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους μπροστά κ πίσω από τις κάμερες!!!».

Η αποχώρηση της Πηγής Δεβετζή όμως με βεβαιότητα δεν πραγματοποιήθηκε χθες. Πιθανότατα τα επεισόδια είναι μαγνητοσκοπημένα, όμως και η παραγωγή φαίνεται πως επίστρεψε τη συγκεκριμένη αστοχία…

Δείτε το στιγμιότυπο που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός προ ολίγων ημερών σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, παρέα με την πρώην συμπαίκτριά της, Μαρία Ματσούκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.