ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παραλίγο τροχαία τραγωδία με τον Ηλία Βρεττό – Βαριά τραυματισμένος μετά από ατύχημα στην παραλιακή (φωτό, βίντεο) (upd)

Παραλίγο τροχαία τραγωδία με τον Ηλία Βρεττό – Βαριά τραυματισμένος μετά από ατύχημα στην παραλιακή (φωτό, βίντεο) (upd)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο συνέβη στην παραλιακή όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα με έναν ακόμα επιβάτη «καρφώθηκε» σε ένα δένδρο.

Ο συνεπιβάτης ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του ξενοδοχείου London.

Για άγνωστο λόγο η κοπέλα που οδηγούσε το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα αυτό να βγει από το δρόμο και να «καρφωθεί» σε ένα δέντρο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί που απεγκλώβισαν τους δύο επιβάτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλίας Βρεττός φώναζε «πονάω στα πόδια» όταν τον απεγκλώβιζαν οι πυροσβέστες.

Τόσο ο Ηλίας Βρεττός όσο και η νεαρή κοπέλα νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε λεκάνη και πόδια και πλέον τον έχουν αναλάβει οι ορθοπεδικοί.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ ο γνωστός τραγουδιστής έχει επικοινωνία με το περιβάλλον κι έχει κατάγματα στα χέρια και στα πόδια.

Όπως τόνισε ο Επιμελητής Β’ Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης, για την κατάσταση του Ηλία Βρεττού: «Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.

Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

Για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη.

Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες…».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=myz3R-JWta8

Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο Ηλίας Βρεττός ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης, έπειτα από το σοκαριστικό τροχαίο.

«Αφού ζω όλα καλά…», έγραψε ο τραγουδιστής, που τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, το πρωί της Δευτέρας.

«Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…», ανέφερε ακόμη στην ανάρτησή του ο Βρεττός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραγουδιστής επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη του, όταν εκείνη έχασε τον έλεγχο όταν τους «έκλεισε» άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να πέσουν σε δέντρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.