Υλικά συνταγής
1 κιλό φασολάκια
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
5 ντομάτες ώριμες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες ή περασμένες από μπλέντερ
2 κλαδάκια θρούμπι
1 φλιτζ. νερό (βραστό)
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Καθαρίζουμε τα φασολάκια από τις ίνες στο πλάι και κόβουμε τις άκρες. Τα πλένουμε καλά.
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3 λεπτά, μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τα φασολάκια και τα σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν και να πάρουν λάδι όλα. Περίπου για 10 λεπτά.
Διαβαστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.